Πέμπτη , 5 Δεκέμβριος 2024

Κέικ σοκολάτας στο φλιτζάνι

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }

Υλικά για 1 άτομο

  • 4 κουταλιές σούπας αλεύρι που φουσκώνει
  • 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
  • 2 κουταλιές σούπας κακάο
  • ένα αβγό
  • 3 κουταλιές σούπας γάλα φρέσκο
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε πρώτα μέσα στην κούπα το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, μετά βάζετε το αβγό, και ανακατεύετε καλά.
  2. Προσθέτετε το γάλα και το λάδι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μία ρευστή κρέμα.
  3. Τοποθετείτε την κούπα  μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 1/2 λεπτά.
  4. Το αφήνετε να κρυώσει λιγάκι, με ένα μαχαίρι ξεκολλάτε γύρω γύρω από την κούπα το κέικ το βγάζετε στο πιάτο και το κόβετε σε στρογγυλά κομμάτια, μερίδες.

Source link