.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για περίπου 20-25 κριτσίνια
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 1 αβγό
- 1 φλ. τσ. φέτα τριμμένη με το χέρι
- 1 φλ. τσ. τριμμένη γραβιέρα
- 1 φακελάκι σουσάμι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Απλώνετε αρχικά το ένα φύλλο σφολιάτας πάνω σε χαρτί ψησίματος.
- Χτυπάτε το αβγό και αλείφετε όλο το φύλλο σφολιάτας.
- Στη μισή μεριά της σφολιάτας ρίχνετε τα μισά τυριά ανακατεμένα.
- Διπλώνετε από πάνω την υπόλοιπη σφολιάτα και πιέζετε λίγο με τα χέρια.
- Κόβετε σε λωρίδες, τις στριφογυρίζετε ελαφρά, τα αλείφετε πάλι με λίγο αβγό και πασπαλίζετε με σουσάμι.
- Κάνετε το ίδιο και με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
- Ψήνετε σε αντικολλητικό χαρτί στον αέρα στους 180-200οC για 15-20′ να ροδίσουν και να είναι τραγανά.
Source link