Παρασκευή , 27 Δεκέμβριος 2024

Λουκανικοπιτάκια

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 φύλλο σφολιάτας ή ζύμης κουρού
  • 1 πακέτο λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

  1. Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας με το σελοφάν στον πάγκο εργασίας. Το πατάμε ελαφρά να πλατύνει.
  2. Κατά μήκος της στενής πλευρά του βάζουμε 1 και μισό λουκάνικο και τυλίγουμε κρατώντας το σελοφάν τόσο ώστε να κλείσουμε τα λουκάνικα.
  3. Εκεί που ενώνουμε βρέχουμε με λίγο νερό για να κολλήσει καλά.
  4. Πατάμε ελαφρά και κόβουμε σε κομματάκια. Τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος.
  5. Συνεχίζουμε έως ότου τελειώσει το φύλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά με μισή ώρα περίπου.

Source link