.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 1 φύλλο σφολιάτας ή ζύμης κουρού
- 1 πακέτο λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας με το σελοφάν στον πάγκο εργασίας. Το πατάμε ελαφρά να πλατύνει.
- Κατά μήκος της στενής πλευρά του βάζουμε 1 και μισό λουκάνικο και τυλίγουμε κρατώντας το σελοφάν τόσο ώστε να κλείσουμε τα λουκάνικα.
- Εκεί που ενώνουμε βρέχουμε με λίγο νερό για να κολλήσει καλά.
- Πατάμε ελαφρά και κόβουμε σε κομματάκια. Τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος.
- Συνεχίζουμε έως ότου τελειώσει το φύλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά με μισή ώρα περίπου.
Source link