Υλικά για 4 άτομα
- 1 πακέτο πένες
- 2 κονσέρβες τόνο σε λάδι
- 2 αγγουράκια
- 1 ντομάτα σε κύβους
- 1 κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
- 3 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες κονσέρβα
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Βράζετε αρχικά τις πένες σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
- Μέχρι να βράσουν σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της συνταγής εκτός από το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και αλατίζετε με μέτρο.
- Βάζετε και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αν θέλετε λίγη πάπρικα. Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα προσθέτετε στο μπολ.
- Αναμιγνύετε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και ρίχνετε το μίγμα στη σαλάτα. Ανακατεύετε πολύ καλά να πάει παντού και το βάζετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Source link