Το σκόρδο είναι ένα αγαπημένο και απαραίτητο υλικό στην ελληνική μαγειρική, καθώς δίνει γεύση και άρωμα στα φαγητά μας.
Τελευταία, ωστόσο, ακούμε όλο και περισσότερο για το μαύρο σκόρδο.
Τι είναι όμως αυτό και γιατί μας απασχολεί;
Είναι μια καινούργια μορφή του γνωστού μας καρπού, που αποτελεί μια από τις τελευταίες υπερτροφές. Το superfood αυτό ήρθε πριν λίγα χρόνια από την Κορέα, όμως πλέον παράγεται και στη χώρα μας.
Eχει πλούσια γεύση και πολλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Διαβάστε για τα οφέλη και την γλυκιά γεύση του μαύρου σκόρδου στο bovary.gr
Πηγή