.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες σε χοντρές φέτες ή κύβους
- 5 πιπεριές κέρατα χωρίς σπόρια
- 1 κουτί ντομάτα ψιλοκομμένη
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 150 γραμμάρια ρεγκάτο τριμμένο
- 150 γραμμάρια ανθότυρο σε κύβους
- 1 κουταλιά γλυκού ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις αφήνουμε σε νερό με αλάτι για να ξεπικρίσουν για περίπου 20 λεπτά, τις στραγγίζουμε καλά και τις σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
- Τις σοτάρουμε σε ελαιόλαδο με τις πιπεριές και τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Βράζουμε την ντομάτα με το σκόρδο, μαζί με αλάτι και ζάχαρη για 5 λεπτά.
- Μέσα σε μια κατσαρόλα απλώνουμε τις μελιτζάνες, το μαϊντανό, τις πιπεριές, τα τυριά και τέλος τη σάλτσα ντομάτας.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι μελιτζάνες και να λιώσουν τα τυριά.
Source link