Το τζατζίκι είναι η αλοιφή που δεν λείπει ποτέ από κανένα ελληνικό τραπέζι, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για οικογενειακές συγκεντρώσεις.
Κάθε νοικοκυριό μπορεί
να προσθέτει και να αφαιρεί συστατικά
από την κύρια συνταγή για το τζατζίκι,
χωρίς καμιά αμφιβολία όμως, τα μυστικά
που μοιράζονται οι γνώστες του αντικειμένου
είναι κοινά.
Για να είναι λαχταριστό το τζατζίκι επιβάλλεται να ακολουθήσετε μερικές τακτικές, μερικά μυστικά για να βγει πηχτό και να μην νερώσει.
Δείτε πώς θα βγει πηχτό το τζατζίκι, στο Bovary.gr
Πηγή