Τρίτη , 5 Νοέμβριος 2024

Μια παλιά αποθήκη ζάχαρης στο Περιστέρι μετατράπηκε σε εστιατόριο με μαμαδίστικα φαγητά -Από λαχανοντολμάδες μέχρι σκιουφιχτά | GASTRONOMIE

Αν σου αρέσουν τα φαγητά που έχουν άρωμα… μαμάς, το εστιατόριο «Δάφνη» θα γίνει το αγαπημένο σου.

Ο Τάκης Ζαχαρόπουλος και η Αριστέα Βλάχου μεταμόρφωσαν μια παλιά αποθήκη ζάχαρης σε ένα μαγαζί, που βγάζει την αύρα του σπιτιού με ωραίες γήινες πινελιές και σε απόλυτη συνοχή παρουσιάζει ένα μενού που φλερτάρει με τις γευστικές μας μνήμες, χωρίς να λείπουν οι γαστρονομικές εκπλήξεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και 24 χρόνια το εστιατόριο «Δάφνη» επιμένει στα παραδοσιακά φαγητά, με τα πιάτα ημέρας να κυριαρχούν στο μεσημεριανό μενού, ενώ το βράδυ οι κλασικές γεύσεις παντρεύονται μοναδικά με τις μοντέρνες τεχνικές.

Τα εποχιακά προϊόντα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μενού του εστιατορίου, όπως και η διάθεση της Αριστέας, η οποία ασχολείται με τη μαγειρική.

Διαβάστε περισσότερα για την παλιά αποθήκη ζάχαρης που μεταμορφώθηκε σε εστιατόριο, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγή