Τρίτη , 5 Νοέμβριος 2024

Μοσχαράκι ψητό στην κατσαρόλα, σαν της γιαγιάς -Mαλακό σαν λουκούμι, είναι πανεύκολο

Υπάρχει πιο απολαυστικά κυριακάτικο πιάτο από το ψητό μοσχαράκι κατσαρόλας;

Το μοσχαράκι είναι ένα άμεσα συνδεδεμένο πιάτο με τα κυριακάτικα τραπέζια. Πλούσιο σε γεύση και με τέλεια αρώματα, δύσκολα κάποιος θα αντισταθεί σε μια παραπάνω πιρουνιά.

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας εκείνο το λαχταριστό μοσχαράκι κατσαρόλας που έφτιαχνε η γιαγιά μας κάποια μεσημέρια Κυριακής, με τη συνταγή του να αποτελεί σκέτο μυστήριο. Σήμερα η συνταγή είναι για αυτό το απολαυστικό γιαγιαδίστικο φαγητό που, όσες φορές κι αν το μαγειρέψεις, ποτέ δεν θα σου είναι αρκετό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τη συνταγή για μοσχαράκι ψητό στην κατσαρόλα, στο Bovary.gr


Πηγή