Λένε πως δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στην κουζίνα από μπαχαρικά που έχουν χάσει τη γεύση και το αρωματικό τους σφρίγος.
Τα καλά νέα είναι πως για κάποια όλο και κάτι μπορούμε να κάνουμε για να τα διατηρούμε πάντα φρέσκα και αρωματικά.
Όπως μας συμβουλεύει λοιπόν η γνωστή ιστοσελίδα μαγειρικής Epicurious, αφού κόψουμε πιο κοντά τα κοτσάνια του μαϊντανού, βάζουμε το ματσάκι σε ένα ποτήρι με νερό και το καλύπτουμε με μια πλαστική μεμβράνη.
Το αποθηκεύουμε στο ψυγείο και ο μαϊντανός μας θα είναι πάντα φρέσκος και μυρωδάτος…
Source link