Η ομελέτα, αλλιώς. Δια χειρός Σωτήρη Κοντιζά.
«Για μένα η μαγειρική είναι πάθος, αγάπη, ο λόγος που άφησα το επάγγελμά μου -που τότε έδειχνε πιο σίγουρο. Ξέρω ότι κάθε δουλειά καταλήγει να γίνεται ρουτίνα, αλλά για μένα η μαγειρική είναι η ρουτίνα μέσα στην οποία θέλω να βρίσκομαι» έχει δηλώσει ο Σωτήρης Κοντιζάς σε συνέντευξή του στη BOVARY.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς, σε προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef, κατά τη διάρκεια ενός «masterclass», παρουσίασε στους διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού μια διαφορετική, πρωτότυπη, γκουρμέ εκδοχή ενός πολύ αγαπημένου μας πιάτου.
Ο σεφ ετοίμασε ομελέτα, με αφρό φέτας και σάλτσα ντομάτας.
Δείτε τα υλικά που θα σας χρειαστούν και την εκτέλεση για να πετύχετε ένα πολύ διαφορετικό πιάτο, στο bovary.gr
Πηγή