Ένα από αυτά τα μικρά μυστικά που αλλάζουν μαγικά τις διατροφικές μας συνήθειες μοιράζεται μαζί μας η γνωστή μαγειρική ιστοσελίδα Epicurious.
Πώς να κάνουμε γρήγορα και πανεύκολα τουρσί δηλαδή, τα λαχανικά που διατηρούνται σε ξίδι ή άρμη και ανοίγουν την όρεξη όπως τίποτα άλλο εκεί έξω.
Αναμείξτε λίγο αλάτι και ζάχαρη μέσα σε λευκό ξίδι, μας λέει η ιστοσελίδα, και ρίξτε μέσα λεπτές φέτες ωμών λαχανικών, όπως αγγουράκια, ντομάτες, πιπεριές, κουνουπίδι, λάχανο κ.λπ.
Περιμένετε 20 λεπτά και οι πίκλες είναι πανέτοιμες για το τραπέζι…
Source link