Δευτέρα , 2 Δεκέμβριος 2024

Πένες με τόνο

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 πακέτο πένες
  • 2 κονσέρβες τόνο
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
  • 1 μικρή συσκευασία κρέμα γάλακτος
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια.
  3. Προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
  5. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  6. Σερβίρουμε με τις πένες ή τις ανακατεύουμε όλες στη σάλτσα.

Source link