Υλικά
- 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
- 6 κ. σ. σάλτσα πέστο
- 3 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 220 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκια ρόκα
- 1 κ. γλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της ζύμης για πίτσα.
- Βάλτε την σάλτσα πέστο στο κέντρο της ζύμης και απλώστε προς τα έξω.
- Κόψτε το κατσικίσιο τυρί σε λεπτές ροδέλες και τοποθετήστε ή θρυμματίστε πάνω από την σάλτσα πέστο.
- Βάλτε και τις ντομάτες και πασπαλίστε με το σκόρδο.
- Με ένα πινέλο μαγειρικής περάστε τις άκρες της ζύμης με το λάδι.
- Ψήστε την πίτσα στον προθερμασμένο φούρνο, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Αφήστε λίγο την πίτσα να κρυώσει για μερικά λεπτά και γαρνίρετε με την φρέσκια ρόκα.
Source link