.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 1 ζύμη για πίτσα
- 2 κούπες στήθος κοτόπουλου μαγειρεμένο, κομμένο σε λωρίδες
- 3/4 κούπας σος μπάρμπεκιου
- 2 κούπες τριμμένη μοτσαρέλα με λίγα λιπαρά
- 1/2 κούπα ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός ή κόλιαντρο
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C και λαδώστε ελαφρά ένα μεγάλο, ρηχό ταψί.
- Ξετυλίξτε τη ζύμη στο ταψί καλά και αφήστε τη στο φούρνο για περίπου 8 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
- Σε ένα μπολ, βάλτε το κοτόπουλο και τη σος μπάρμπεκιου. Με τη βοήθεια 2 πιρουνιών, ανακατέψτε τα καλά μέχρι το κοτόπουλο να καλυφθεί εντελώς από τη σάλτσα.
- Πασπαλίστε τη ζύμη με 1 κούπα μοτσαρέλα, έπειτα ρίξτε από πάνω το μείγμα του κοτόπουλου και καλύψτε με το κόκκινο κρεμμύδι και την υπόλοιπη 1 κούπα μοτσαρέλα.
- Ψήστε την για 5 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει.
- Κόψτε την σε τριγωνικά κομμάτια, πασπαλίστε με τον μαϊντανό ή το κόλιαντρο και σερβίρετε.
Source link