Υλικά για 1 άτομο
- 60 γρ. σπαράγγια με κομμένες άκρες
- 1 κ. σούπας μαγιονέζα light
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 ψωμάκι πανίνι (85γρ.) κομμένο στη μέση
- 1 φέτα (15γρ.) προσούτο
- 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά
- 1/3φλ. baby ρόκα
- λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Πασπαλίστε τα σπαράγγια με λίγο λάδι και ψήστε τα ελαφρώς στο φούρνο.
- Ανακατέψτε τη μαγιονέζα και το σκόρδο σε ένα μικρό μπολ.
- Απλώστε τη μαγιονέζα μέσα στο ψωμάκι.
- Τοποθετήστε το τυρί, το προσούτο, τη ρόκα και τα σπαράγγια στο ψωμί.
- Ψήστε για λίγο στην τοστιέρα και σερβίρετε.
Source link