Κυριακή , 22 Δεκέμβριος 2024

Πατατόσουπα βελουτέ

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }

Υλικά για 2 άτομα

  • 600 γραμμάρια πατάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • 1 πράσο
  • 500 ml ζωμό λαχανικών
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • μοσχοκάρυδο
  • κανέλα
  • κάρυ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζετε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Τα μαγειρεύετε σε μια κατσαρόλα με λάδι για 5 με 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το ζωμό λαχανικών και βράζουμε για 25 με 30 λεπτά.
  4. Τέλος προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
  5. Στη συνέχει τα χτυπάτε στο μίξερ και είναι έτοιμο.

Source link