.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 8-9 πορτοκάλια
- ζελέ του εμπορίου
- χρώμα ζαχαροπλαστικής
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Κόψτε τα πορτοκάλια στη μέση και στύψτε τα ώστε να πάρετε το χυμό τους, ή, βγάλτε την ψίχα τους.
- Τοποθετήστε τα σε φορμάκια τύπου μάφιν και φτιάξτε διάφορες γεύσεις ζελέ.
- Βάλτε το υγρό ζελέ μέσα στις κούπες πορτοκαλιού και προσθέστε και ελάχιστο χρώμα ζαχαροπλαστικής της αρεσκείας σας, σε κάθε κούπα.
- Αφήστε το ζελέ να κρυώσει στο ψυγείο 3-4 ώρες και μετά κόψτε τα με ένα κοφτερό μαχαίρι σε φέτες και σερβίρετε.
Source link