Κι εκεί που ετοιμάζεσαι να απολαύσεις το λαχταριστό λαβράκι στον φούρνο ή τα κάρβουνα, διαπιστώνεις ότι παραψήθηκε.
Τι παραψήθηκε δηλαδή που τσουρουφλίστηκε. Και πλέον είναι μέσα στη μαυρίλα για να σερβιριστεί και να φαγωθεί.
Μόνο που ακόμα και αυτό το ψάρι σώζεται. Όπως μας συμβουλεύει ο γνωστός βρετανός σεφ Pierre Needham, το καμένο ψάρι μπορεί να φαγωθεί με μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ο μαϊντανός θα εξουδετερώσει τη γεύση του καμένου, τηρώντας μια σχετική ισορροπία στον ουρανίσκο…
Source link