Το αβοκάντο είναι σαν το λαχείο, μόνο όταν το ανοίξεις θα δεις τι ακριβώς κλήρωσε η τύχη.
Σίγουρα υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις εξωτερικά πόσο ώριμο είναι, και πάλι όμως η αβεβαιότητα και η αμφιβολία βρίσκουν τρόπο να τρυπώσουν στην εξίσωση.
Ακόμα όμως κι αν η πρόβλεψη δεν πάει καλά, υπάρχει ένα κόλπο για να συντομεύσεις τη διαδικασία της ωρίμανσης.
Σύμφωνα με τη Susan Westmoreland, διευθύντρια του Good Housekeeping Test Kitchen, το τρικ δουλεύει εξαιρετικά καλά.
Παίρνεις μια χαρτοσακούλα και κλείνεις εντός της το άγουρο αβοκάντο με μια μπανάνα ή ένα μήλο.
Τα φρούτα απελευθερώνουν αέρια αιθυλενίου, που συμβάλλουν στη φυσική ωρίμανση των φρούτων. Με αντίστοιχο τρόπο, ωριμάζουν γρηγορότερα και οι άγουρες μπανάνες…
Source link