Τρίτη , 22 Απρίλιος 2025

Πώς να κάνεις το κατεψυγμένο ψάρι να μοιάζει… φρέσκο

Όλοι θα ήθελαν στο τραπέζι τους το ψάρι να είναι πάντα φρέσκο, μόνο που τα πενιχρά οικονομικά δεν αφήνουν χώρο για τέτοιες πολυτέλειες.

Υπάρχει ωστόσο τρόπος για να «ζωντανέψει» το κατεψυγμένο ψάρι και να μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από την ανοιχτή θάλασσα.

Για πελαγίσια… απάτη λοιπόν, ο πολυβραβευμένος γάλλος σεφ Daniel Boulud που ειδικεύεται στο ψάρι μοιράζεται μαζί μας το μεγάλο μυστικό.

«Βγάζοντας το ψάρι από την κατάψυξη, το καλύπτεις με γάλα και το αφήνεις να ξεπαγώσει». Και μετά το μαγειρεύεις με τον τρόπο που έχεις επιλέξει.

Κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά, λέει πάντα ο Boulud


Source link

Ελέγξτε επίσης

Συνταγή για μαγειρίτσα -Διάσημος Έλληνας σεφ αποκαλύπτει τα μυστικά του για να βγει πεντανόστιμη

Συνταγή για παραδοσιακή μαγειρίτσα από τον executive chef των εστιατορίων του New Hotel για να απολαύσετε …

Daily-News.GR