.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
Για την ομελέτα
- 4 αυγά
- μια μικρή χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 χούφτα σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
- 250 γραμμάρια ρικότα
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Χτυπάτε τα αυγά με 2 κουταλιές της σούπας νερό. Ανακατεύετε το μαϊντανό, το σχοινόπρασο και το σκόρδο.
- Ζεσταίνετε ένα τηγάνι με βαριά βάση σε μέτρια φωτιά με λίγο λάδι.
- Όταν το λάδι ζεστάνει, προσθέστε μια κουταλιά (περίπου το ένα τρίτο) του μείγματος αυγών και κουνήστε το τηγάνι ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα.
- Μειώστε τη φωτιά και μαγειρεύετε για λίγα λεπτά ακόμη. Στη συνέχεια αναποδογυρίζετε την ομελέτα από την ανάποδη συνεχίζοντας το ψήσιμο.
- Αφαιρείτε την ομελέτα από το τηγάνι και συνεχίζετε την ίδια διαδικασία με το υπόλοιπο μείγμα αυγών.
Για τη γέμιση
- Ανακατέψτε τη ρικότα με μαϊντανό και λίγο πιπέρι. Απλώστε το μείγμα πάνω από κάθε ομελέτα και ρολάρετε με το χέρι σας.
- Βάζετε για λίγη ώρα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει το μείγμα και μετά κόβετε σε μπουκιές.
Source link