Υλικά
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 1/2 κ. γλ. πάπρικα
- 1/2 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. κρεμμύδι σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκονη
- 1/2 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι
- 1/2 κ. γλ. αποξηραμένο βασιλικό
- 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη μαντζουράνα
- 3 κ. σ. λάδι
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
- 85 γρ. ελβετικό τυρί σε λεπτές φέτες
- 4 ψωμάκια ατομικού σάντουιτς κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το κρέας σε ένα μεγάλο μπολ.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε καλά το αλάτι με το πιπέρι, την πάπρικα, το τσίλι, την σκόνη κρεμμυδιού, την σκόνη σκόρδου, το θυμάρι, την μαντζουράνα και το βασιλικό.
- Πασπαλίστε το κρέας με το μείγμα μπαχαρικών.
- Ζεστάνετε την μισή ποσότητα λαδιού σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
- Σοτάρετε το κρέας κατά βούληση (αναλόγως πόσο ψημένο σας αρέσει το μοσχάρι) και αφαιρέστε από το τηγάνι.
- Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και την πράσινη πιπεριά.
- Προθερμάνετε τον φούρνο και χωρίστε το κρέας σε τέσσερις μερίδες.
- Τοποθετήστε την κάθε ποσόσητα κρέατος στο μισό από τα ψωμάκια και από πάνω βάλτε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το τυρί.
- Βάλτε τα ψωμάκια σε μια λαδόκολλα, τοποθετήστε στο φούρνο και ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Καλύψτε με το υπόλοιπο μισό από τα ψωμάκια και σερβίρετε.
Source link