Δευτέρα , 16 Δεκέμβριος 2024

Σαλάτα καπρέζε με πέστο και ζυμαρικά – Newsbeast


Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά της επιλογής σας
  • 3 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 1 κ. σ. ελεαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια
  • 1/2 φλ. τσαγιού μπάλες φρέσκιας μοτσαρέλας
  • 2 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε την σάλτσα πέστο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το σκόρδο και το μαύρο πιπέρι.
  3. Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
  4. Τέλος, γαρνίρετε με τα ντοματίνια, τη μοτσαρέλα και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.

Source link