Πέμπτη , 17 Απρίλιος 2025

Σαλάτα καρπούζι με φέτα

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }

Υλικά για 2 άτομα

  • 2 φέτες καρπούζι κομμένες σε μέγεθος μπουκιάς, χωρίς κουκούτσια
  • 150 γρ. φέτα κομμένη σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς
  • ένα κόκκινο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
  • μια χούφτα φύλλα τρυφερού μαϊντανού
  • 10 φύλλα φρέσκου δυόσμου
  • 1 μοσχολέμονο (lime)
  • μερικές μαύρες ελιές
  • λίγο ελαιόλαδο
  • λίγο αλάτι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

  1. Πριν κόψετε το καρπούζι, ξεκινάτε να μαρινάρετε το κρεμμύδι στο χυμό του lime.
  2. Βάζετε τις λεπτές φετούλες σε ένα μπολ και τις περιχύνετε με το χυμό. Τις ανακατεύετε και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 10 λεπτά.
  3. Σε μεγάλο μπολ, ενώνετε τα κομμάτια του καρπουζιού, τη φέτα, το κρεμμύδι και περιχύνετε με το χυμό του μοσχολέμονου που θα έχει πάρει ροζ χρώμα.
  4. Προσθέτετε τον μαϊντανό – όχι ψιλοκομμένο, ολόκληρα τα φύλλα του. Προσθέτετε τα φύλλα του δυόσμου κομμένα με τα χέρια.
  5. Προσθέτετε μια πρέζα αλάτι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε σε σαλατιέρα.

Source link

Ελέγξτε επίσης

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου «Μπούμπας», με παράδοση 100 ετών, μας δίνει tips για τα κρέατα του Πάσχα

Ο Γιώργος Μπούμπας, ιδιοκτήτης κρεοπωλείων, μας δίνει χρηστικά tips για να επιλέξουμε καλά κρέατα και …

Daily-News.GR