.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
Για τη σαλάτα
- 8 φλ. μαρούλι κομμένο
- 1 φλ. ντοματίνια κομμένα
- 500 gr γαρίδες καθαρισμένες
- 1 αβοκάντο σε κύβους
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
- αλάτι
- πιπέρι
Για το dressing
- 1 φλ. φύλλα κόλιανδρου
- 1/2 φλ. γιαούρτι
- χυμός από 1 lime
- 1 πρέζα αλάτι
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σούπας μηλόξυδο
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
Για το dressing
- Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το ξύδι στο μπλέντερ και τα χτυπάτε για περίπου ένα λεπτό.
- Λίγο-λίγο αρχίζετε να προσθέτετε το λάδι και το ξύδι στο μπλέντερ, μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να γίνει το μείγμα λείο.
Για τη σαλάτα
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα ταψί.
- Ανακατέψτε τις γαρίδες με το λάδι, την πάπρικα, το σκόρδο και αλατοπίπερο και απλώστε τες στο ταψί.
- Ψήστε για περίπου οκτώ λεπτά, γυρίζοντάς τες πλευρό στα μισά του χρόνου.
- Σε μια σαλατιέρα βάλτε το μαρούλι, τις γαρίδες και τα ντοματίνια.
- Περιχύστε τα υλικά με το dressing και ανακατέψτε ελαφρώς. Προσθέστε και το αβοκάντο και σερβίρετε.
Source link