Τετάρτη , 2 Απρίλιος 2025

Σαλάτα με κάστανα

Υλικά για 4 άτομα

  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. βρασμένα κάστανα καθαρισμένα και κομμένα
  • 1 μικρό ραντίτσιο ψιλοκομμένο
  • 1 καλό ματσάκι ρόκα
  • 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • αλάτι
  • πιπέρι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

  1. Ξύστε το λεμόνι σε μακρόστενες λωρίδες και ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
  2. Προσθέστε το ξύσμα λεμονιού στο ζεστό λάδι μέχρι να αρχίζουν να «τσιτσιρίζουν» ελαφρά.
  3. Προσθέστε τα κάστανα και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2-3 ακόμη λεπτά.
  4. Βάλτε το ραντίτσιο και τη ρόκα σε 1 σαλατιέρα και προσθέστε τα κάστανα, τα καρότα και μερικές από τις λωρίδες λεμονιού.
  5. Ραντίστε με το λεμονάτο ελαιόλαδο και σερβίρετε.


Source link

Ελέγξτε επίσης

Τα κρασιά της 25ης Μαρτίου: Τι πίνουμε με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά – 7 value for money ελληνικές ετικέτες

Ποιά κρασιά ταιριάζουν περισσότερο με τα τραπέζια του Ευαγγελισμού; Ο ελληνικός αμπελώνας προσφέρει εξαιρετικές, οικονομικές …