.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 2 άτομα
Για τη σαλάτα
- 2 παντζάρια κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 3 καρότα κομμένα σε λωρίδες
- μια χούφτα σπόρους ροδιού
- 1 πράσινο μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
Για το ντρέσινγκ
- 1/4 φλιτζάνι γιαούρτι
- 1/4 φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
Για τη σαλάτα
- Ψιλοκόβετε τις καρότο και τα παντζάρια.
- Εάν δεν έχετε έναν αποφλοιωτή ζουλιέν, κόβετε τα παντζάρια κατά μήκος και μετά σε λεπτές λωρίδες.
- Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε τα παντζάρια, καρότα, ρόδι και μήλο.
Για το ντρέσινγκ
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ραντίστε τη σαλάτα. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Source link