Υλικά
- 300 γρ. σπανάκι
- 250 γρ. φράουλες κομμένες σε φέτες
- 1/4 φλ. τσαγιού φιλέ αμυγδάλου
- 2 κ.σ. σουσάμι
- 1 κ. σ. παπαρουνόσπορο
- 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1/4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/4 φλ. τσαγιού λευκό ξίδι
- 1/4 κ. γλ. πάπρικα
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε το σουσάμι, τον παπαρουνόσπορο, την ζάχαρη, το λάδι, το ξίδι, την πάπρικα, το κρεμμύδι και την σάλτσα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
- Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το σπανάκι, τις φράουλες και το φιλέ αμυγδάλου. Προσθέστε το κρύο ντρέσινγκ και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε τη σαλάτα στο ψυγείο για επιπλέον 10- 15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.
Source link