Υλικά για 4 άτομα
Για τη βινεγκρέτ λεμονιού
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 3 ½ κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για τη σαλάτα
- 3 φλιτζάνια ρόκα
- 2 μέτρια αβοκάντο κομμένα σε κύβους
- 340 γρ. ντοματίνια
- ½ του φλιτζανιού τεμαχισμένα αμύγδαλα ή καρύδια
- 2 στήθη κοτόπουλου μαγειρεμένα στη σχάρα και κομμένα
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Φτιάχνετε τη βινεγκρέτ, προσθέτοντας όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπλέντερ και ανακατεύετε.
- Για τη σαλάτα προσθέτετε όλα τα υλικά κομμένα σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε.
- Τέλος προσθέτετε τη βινεγκρετ με τη σαλάτα και ανακατεύετε για τελευταία φορά πριν σερβίρετε.
Source link