Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο μαλακό
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
- 1/3 φλ. τσαγιού ημίσκληρο κίτρινο τυρί τριμμένο
- 1/3 φλ. τσαγιού τσένταρ τριμμένο
- 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 μπαγκέτα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ρίξτε το βούτυρο, το σκόρδο, τα τυριά και το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Κόψτε την μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος και αλείψτε τα δύο κομμάτια με το μείγμα του βουτύρου και των τυριών.
- Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 15 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει και να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα στις άκρες.
- Κόψτε σε φέτες, αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε.
Source link