.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 6 άτομα
- 1 3/4 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
- 1/4 κούπα άγλυκο κακάο
- 1κ.γ. baking powder
- 1κ.γ. σόδα μαγειρικής
- 1/4κ.γ. αλάτι
- 1 κούπα ζεστό νερό
- 1κ.σ. ξίδι κόκκινο
- 1κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 μεγάλο αβγό, ελαφρά χτυπημένο
- 1/2 κούπα μίνι τσιπς σοκολάτας
- σπρέι μαγειρικής
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C.
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε καλά με σύρμα το αλεύρι μαζί με τη καστανή ζάχαρη, το κακάο, το baking powder, τη σόδα και το αλάτι. Ανοίξτε μια λακκούβα στη μέση του μείγματος.
- Σε ένα άλλο μπολ, ρίξτε την κούπα με το νερό και προσθέστε λίγο λάδι, το ξίδι, το εκχύλισμα βανίλιας και το αβγό και ανακατέψτε καλά με το σύρμα.
- Προσθέστε τα τσιπς σοκολάτας, ανακατέψτε και ρίξτε το μείγμα μέσα στο μείγμα του αλευριού ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσει υγρασία.
- Βάλτε 12 χάρτινες θήκες για muffin μέσα στην ειδική πλαστική θήκη για muffin και ψεκάστε τις ελαφρά με σπρέι μαγειρικής.
- Μοιράστε το μείγμα στις θήκες και πασπαλίστε κάθε muffin με τα υπόλοιπα τσιπς σοκολάτας που έχουν μείνει.
- Ψήστε τα muffins στους 200C για 15 λεπτά ή μέχρι να έχουν ψηθεί από μέσα (κάντε το γνωστό κόλπο με την οδοντογλυφίδα). Αφήστε τα να κρυώσουν για 5 λεπτά και σερβίρετε.
Source link