.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 2 άτομα
- 2 φιλέτα σολομού
- 1/2 κιλό ντοματίνια
- 1 μελιτζάνα
- 1 πιπεριά
- ηλιέλαιο
- ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια
Για το λαδολέμονο
- χυμός από 1 λεμόνι
- ελαιόλαδο
- 2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Αφαιρούμε το δέρμα από το φιλέτο. Το κόβουμε σε τετράγωνα κομματάκια.
- Αλατίζουμε, λαδώνουμε τη μελιτζάνα και τη ψήνουμε σε φέτες στο γκριλ μέχρι να μαλακώσει. Το ίδιο και τα ντοματίνια.
- Περνάμε το σολομό στο σουβλάκι βάζοντας εναλλάξ ένα κομμάτι πιπεριά, μελιτζάνα και ντοματίνια.
- Αλατίζουμε, λαδώνουμε και ψήνουμε σε γκριλ για 1,5-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Για το λαδολέμονο
- Τα χτυπάμε όλα μαζί στο multi και απλώνουμε πάνω από τα σουβλάκια όταν σερβίρουμε.
Source link