.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 2 πορτοκάλια
- 4 αβγά
- 60 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 50 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Ξεχωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους των αβγών. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
- Σε ένα κατσαρολάκι, λιώνουμε το βούτυρο με το ξύσμα από το ένα πορτοκάλι και προσθέτουμε και το αλεύρι κοσκινισμένο.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει το μίγμα.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την ζάχαρη, τους κρόκους των αβγών και τον χυμό των πορτοκαλιών.
- Μόλις το μίγμα γίνει ομοιόμορφο προσθέτουμε την μαρέγκα και ανακατεύουμε.
- Βουτυρώνουμε φορμάκια και μοιράζουμε το μίγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά μέχρι το σουφλέ πορτοκαλιού να φουσκώσει και να ροδίσει.
- Σερβίρουμε το σουφλέ αμέσως αφού τα βγάλουμε από τον φούρνο.
Source link