Υλικά (για 16 μερίδες)
- 2 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ. γλ. μουστάρδα ντιζόν
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμόνι
- 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- Αλάτι για γεύση
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1 φλ. τσαγιού λάδι
Εκτέλεση
- Τοποθετείστε τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο.
- Κλείστε καλά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Τοποθετείστε στο ψυγείο και σερβίρετε κρύο.
- Η σος διατηρείται στο ψυγείο για 1- 2 εβδομάδες.
Source link