Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και, όπως κάθε χρόνο, το παραδοσιακό τραπέζι για την εθνική μας εορτή δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη συνταγή της σκορδαλιάς.
Ένα αξεπέραστο και αγαπημένο συνοδευτικό που συνδυάζει την έντονη γεύση του σκόρδου με την κρεμώδη υφή της πατάτας (ή του ψωμιού), και φυσικά, συνοδεύει με άριστο τρόπο τα τηγανητά μπακαλιαράκια.
Ακολουθήστε αυτή την εύκολη συνταγή και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.
Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή για σκορδαλιά
Πηγή