Μια απίθανη και βελούδινη αλμυρή μους φέτας θα γίνει το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε τραπέζι και θα απογειώσει το γεύμα σας.
Αν και στο τραπέζι έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε πρωταγωνιστές τα κυρίως πιάτα, όπως τα κρέατα και τα ζυμαρικά, άλλοι είναι οι «κρυφοί ήρωες», που μπορεί στην αρχή να μην τους δώσει κανείς μεγάλη σημασία, ωστόσο, έχουν την ικανότητα να απογειώσουν το γεύμα!
Ο λόγος για τις σος και τα ντιπ! Εχουν την «κρυφή» δύναμη να συμπληρώνουν ιδανικά κάθε είδους τραπέζι.
Δοκιμάσαμε τη συνταγή του Γιώργου Τσούλη για αλμυρή και πεντανόστιμη μους φέτας, η οποία γίνεται σε 5 λεπτά και θα σας ξετρελάνει. Δροσερή και ανεπανάληπτη, θα ολοκληρώσει ιδανικά το γεύμα σας.
Δείτε τη συνταγή για τη μους φέτας στο Bovary.gr.
Πηγή