Κυριακή , 9 Φεβρουάριος 2025

Συνταγή για ιαπωνικό cheesecake με τρία υλικά -Ντελικάτο και βελούδινο, με απίθανη γεύση

Το ιαπωνικό cheesecake είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά για όσους λατρεύουν τις αφράτες και ελαφριές υφές στα επιδόρπια.

Σε αντίθεση με το κλασικό cheesecake που έχει τραγανή βάση μπισκότου και πλούσια κρέμα, αυτό το ιαπωνικό γλυκό ξεχωρίζει για τη μαλακή και αφράτη υψή του, που θυμίζει περισσότερο ένα αέρινο σουφλέ. Η συνταγή που ακολουθεί είναι εξαιρετικά απλή, αφού απαιτεί μόνο τρία υλικά – αυγά, λευκή σοκολάτα και κρέμα τυριού. Αυτά τα τρία υλικά ενώνονται αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα γλυκό που λιώνει στο στόμα.

Αυτό το cheesecake είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, είτε θέλεις ένα γρήγορο επιδόρπιο για το απόγευμα είτε ένα εντυπωσιακό γλυκό για να κεράσεις τους φίλους σου. Επιπλέον, μπορείς να το προσαρμόσεις προσθέτοντας μαρμελάδα, ζάχαρη άχνη ή φρέσκα φρούτα για έξτρα γεύση. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι το σωστό ψήσιμο σε μπεν μαρί, που του δίνει την ιδιαίτερη, βελούδινη υφή του. Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις με αυτή την απλή αλλά μαγική συνταγή!

Δείτε τη συνταγή για ιαπωνικό cheesecake με τρία υλικά στο Bovary.gr.


Πηγή