Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα παραπάνω κεφτεδάκι καθώς η γεύση και η τραγανή εξωτερική τους κρούστα είναι σίγουρα δύο από τους λόγους που όλοι τα αγαπούν, πολλοί όμως τα αποφεύγουν λόγω των θερμίδων αφού αν τηγανιστούν είναι παχυντικά.
Οι αγαπημένοι μας κεφτέδες αποτελούν τον κατεξοχήν μεζέ στο ελληνικό τραπέζι και οι παραλλαγές του αγαπημένου πιάτου είναι αμέτρητες, ενώ κάθε νοικοκυριό έχει τη δική του συνταγή.
Η σημερινή συνταγή είναι πανεύκολη, χωρίς λάδια αφού θα τους ψήσετε στον φούρνο, όσο για τη γεύση, είναι ανεπανάληπτη.
Δείτε τη συνταγή για τα κεφτεδάκια, στο Bovary.gr
Πηγή