Από τα αγαπημένα ορεκτικά του ελληνικού τραπεζιού είναι σίγουρα τα τηγανητά κολοκυθάκια.
Είναι τραγανά και πεντανόστιμα και βρίσκονται στη λίστα με τις πρώτες επιλογές μας σε κάποια έξοδο σε ταβέρνα. Είναι ο τέλειος μεζές, με ντιπ γιαουρτιού ή τζατζίκι.
Εκτός από την ταβέρνα όμως, τα κολοκυθάκια μπορούν αν γίνου εξίσου εύκολα και στο σπίτι, αρκεί να ακολουθήσει κανείς κάποια βήματα ώστε να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα.
Δείτε τη συνταγή για τα τηγανητά κολοκυθάκια, στο Bovary.gr
Πηγή