Η 25η Μαρτίου φτάνει και φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.
Και μπορεί αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όμως, αυτό δεν μας εμποδίζει να στρώσουμε το εορταστικό τραπέζι και θα φάμε τον παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά. Αν θέλεις, λοιπόν, να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, σου έχουμε την τέλεια ιδέα: Λουκουμάδες μπακαλιάρου.
Κι όμως υπάρχουν και πρόκειται για λαχταριστά, αφράτα μπαλάκια μπακαλιάρου, που τηγανίζονται και μοιάζουν με λουκουμάδες. Η συνταγή της Ντίνας Νικολάου είναι νόστιμη και εύκολη ενώ θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Διαβάστε τη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου στο Bovary.gr
Πηγή