Κυριακή , 23 Μάρτιος 2025

Συνταγή για σιμιγδαλένιο χαλβά με 3 υλικά, χωρίς ζάχαρη και χωρίς λάδι -Πεντανόστιμος και πανεύκολος

Ο χαλβάς είναι ένα γλυκό που συνδυάζει τη φυσική γλύκα με τη θρεπτική αξία.

Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ, υγιεινό επιδόρπιο, γεμάτο ενέργεια και βιταμίνες, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. Ο χαλβάς αυτός είναι εξαιρετικά εύκολος στην παρασκευή του, ενώ το αποτέλεσμα είναι ένα γευστικό και υγιεινό γλυκό, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ ή επιδόρπιο μετά το φαγητό.

Η συνταγή απαιτεί μόνο μερικά βασικά υλικά που πιθανόν να έχεις ήδη στην κουζίνα σου, όπως ταχίνι, χουρμάδες, και φιστίκια Αιγίνης. Το μείγμα χτυπιέται στο μπλέντερ και, μετά από μια ώρα ψύξης, ο χαλβάς είναι έτοιμος να σερβιριστεί σε μικρές μπουκίτσες. Αξιοποιώντας τη φυσική γλυκύτητα των χουρμάδων, ο χαλβάς αυτός είναι ιδανικός για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τα επεξεργασμένα γλυκά και να απολαύσουν κάτι φρέσκο και θρεπτικό. Προσφέρουμε λοιπόν μια συνταγή που συνδυάζει γεύση και υγιεινές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας!

Δείτε τη συνταγή για σιμιγδαλένιο χαλβά με 3 υλικά στο Bovary.gr.


Πηγή