Τετάρτη , 2 Απρίλιος 2025

Συνταγή για σπυρωτό γιουβέτσι με μοσχάρι -Το μυστικό για να μην κολλήσει στο ταψί

Το γιουβέτσι είναι ένα φαγητό ιδανικό για τα Κυριακάτικα τραπέζια αφού, όχι μόνο είναι νόστιμο, είναι συνυφασμένο με τις οικογενειακές μαζώξεις.

Με την υπέροχη σάλτσα του, το κρέας «λουκούμι» και το σπυρωτό κριθαράκι, το γιουβέτσι πρέπει να καταναλώνεται αμέσως από τον φούρνο, με φέτα ή τριμμένο τυρί από πάνω, αν θέλετε να απολαύσετε όλες τις υφές και τις γεύσεις του πριν αλλοιωθούν.

Δείτε τη συνταγή για το κριθαράκι, στο Bovary.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τα κρασιά της 25ης Μαρτίου: Τι πίνουμε με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά – 7 value for money ελληνικές ετικέτες

Ποιά κρασιά ταιριάζουν περισσότερο με τα τραπέζια του Ευαγγελισμού; Ο ελληνικός αμπελώνας προσφέρει εξαιρετικές, οικονομικές …