Τα καλαμαράκια είναι το αγαπημένο πιάτο της Καθαράς Δευτέρας, ωστόσο, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που το επιλέγουν σε ταβέρνα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ακόμη,
μπορείτε να τα φτιάξετε στο σπίτι. Είτε
επιλέξετε κατεψυγμένα είτε φρέσκα, τα
καλαμαράκια στο τηγάνι είναι απόλαυση,
αρκεί να έχουν τραγανή κρούστα και να
είναι μέσα μαλακά. Πώς θα το πετύχετε
αυτό όμως;
Αν τα
καλαμαράκια που θα φτιάξετε στο σπίτι
είναι κατεψυγμένα, βασική προϋπόθεση
είναι να τα ξεπαγώσετε καλά.
Δείτε τα μυστικά για τα τέλεια καλαμαράκια, στο Bovary.gr
Πηγή