Τα τηγανητά κολοκυθάκια είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους και γευστικούς μεζέδες.
Κι όμως, αυτήν την τραγανή υφή και το μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα δεν είναι κρίμα να μην την απολαμβάνουμε και στο σπίτι μας; Πώς θα πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα στην κουζίνα του σπιτιού μας;
Υπάρχουν μερικά μυστικά για να βγουν τραγανά τα κολοκυθάκια. Μεταξύ άλλων μπορεί να έχετε ακούσει την τεχνική με το κουρκούτι ή το πολύ απλό, πριν τα αλευρώσουμε να τα ραντίσουμε με νερό.
Δείτε πώς θα κάνετε τα κολοκυθάκια κριτσανιστά, στο Bovary.gr
Πηγή