Τρίτη , 5 Νοέμβριος 2024

Συνταγή για τρουφάκια με 2 υλικά -Eτοιμα σε 5′ λεπτά

Μια τέλεια συνταγή για τρουφάκια για να ικανοποιήσετε τις γλυκές λιγούρες της στιγμής.

Έχετε οργανώσει μια όμορφη βραδιά με φίλους στο σπίτι και θέλετε να φτιάξετε ένα απλό, σύντομο και νόστιμο γλυκό κέρασμα; Σας έχουμε την καλύτερη ιδέα!

Τα τρουφάκια είναι από τις πιο δημοφιλείς γλυκές λιχουδιές μικρών και μεγάλων και αποτελούν την ιδανική επιλογή γλυκού για κάθε λογής περίσταση – κεράσματα σε γιορτές, στο γραφείο, πάρτι και τραπεζώματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς βρήκαμε την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή του σεφ Πάνου Παπαδάκη για λαχταριστά τρουφάκια με ινδοκάρυδο τα οποία είναι έτοιμα στο πι και φι.

Υλικά

  • 400 γρ ζαχαρούχο γάλα
  • 250 γρ ινδοκάρυδο

Για το πασπάλισμα:

  • 50 γρ ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το ινδοκάρυδο μέχρι να γίνει μια ζύμη.
  • Μετράμε το κάθε κομμάτι να ναι 15 γρ., τα πλάθουμε σε μπαλάκια και έπειτα τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
  • Μπορούμε να τα βουτήξουμε σε σοκολάτα ή/και σε ξηρούς καρπούς!!

Βίντεο εκτέλεσης συνταγής:


Πηγή