Οι φακές με το κριθαράκι είναι ένα από τα φαγητά που άπαξ και δοκιμάσετε μια φορά, θα το φτιάχνετε συνέχεια.
Μια νόστιμη λύση για τις ημέρες που δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε ή έχετε περισσεύματα στο ψυγείο είναι να «παντρέψετε» δύο φαγητά, μια τεχνική που έκαναν οι γιαγιάδες μας και δημιουργούσαν μοναδικά πιάτα. Στην κατηγορία αυτή είναι για παράδειγμα το φακόρυζο ή και η κοκκινιστή φάβα.
Στην προκειμένη περίπτωση, το κριθαράκι με τη φακή είναι ένα από τα φαγητά που οι περισσότεροι έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά και έχουν λατρέψει.
Δείτε τη συνταγή, στο Bovary.gr
Πηγή