Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα ζεστό πιάτο χυλοπίτες με κοκκινιστό κρέας, ένα Κυριακάτικο μεσημεριανό.
Όπως και το γιουβέτσι, έτσι και η παραλλαγή του κοκκινιστού με χυλοπίτες στον φούρνο, έχει ονειρεμένη γεύση και ένα ανεπανάληπτο άρωμα , στα οποία δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί.
Στη συνταγή που έχουμε για σήμερα θα χρειαστείτε υλικά που κατά βάση έχουμε όλοι στην κουζίνα μας. Τα μπαχαρικά που θα απογειώσουν τη γεύση είναι η κανέλα, τα μπαχάρια και η δάφνη, ενώ το μυστικό για να βγει το κρέας «λουκούμι» είναι να μαγειρευτεί σε σιγανή προς μέτρια φωτιά για περίπου 1μιση με 2 ώρες.
Δείτε τη συνταγή για χυλοπίτες με κοκκινιστό μοσχάρι στο Bovary.gr
Πηγή