Ακολουθήστε πιστά όσα ξέρει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τα τηγανητά καλαμαράκια, και σας εγγυάται ότι θα γίνουν τραγανά ροδοκόκκινα και μαλακά στο εσωτερικό τους.
Το καλοκαίρι ήρθε ξαφνικά και η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά.
Ολοι θέλουμε να πάμε στην παραλία και βόλτα με φίλους σε κάποιο ταβερνάκι κοντά στη θάλασσα.
Η όρεξή μας έχει ανοίξει για θαλασσινούς μεζέδες, ουζάκι και… τηγανητά καλαμαράκια.
Πώς όμως μπορούμε να μαγειρέψουμε στο σπίτι μας τραγανά καλαμαράκια που θα είναι μαλακά στο εσωτερικό τους;
Διαβάστε τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τραγανά τηγανητά καλαμαράκια στο bovary.gr
Πηγή