Αν ακόμα δεν έχετε επιλέξει γλυκό για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και αναζητάτε μια ελαφριά συνταγή για να εξισορροπήσετε τις γιορτινές υπερβολές, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή με κόκκινα φρούτα από τη Ισπανή σεφ Cristina Oria.
Καναπεδάκια, ορεκτικά, το κυρίως πιάτο… και τέλος, έρχεται η σειρά του γλυκού στο πολυαναμενόμενο μενού της παραμονής των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς που ετοιμάζετε εδώ και μέρες.
Φέτος, επιλέξαμε μια ελαφριά και υγιεινή επιλογή, ιδανική για να εξισορροπήσει τις υπερβολές των πιάτων σε δείπνα ή άφθονα γεύματα αυτές τις μέρες.
Δείτε στο Bovary.gr την πανεύκολη συνταγή
Πηγή